Fakültemiz 12. Dönem Mezuniyeti Gerçekleşti

Fakültemiz 2022-2023 eğitim-öğretim yılı 12. Dönem mezunlarını verdi. Gerçekleştirilen mezuniyet töreninde 6 bölümden 95 öğrenci mezun oldu.

Sabancı Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Ünlükara ile akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından törende konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu, Ziraat Fakültesinin Üniversitemizin en gözde fakültelerinden biri olduğunu belirtti.

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Ünlükara da törende yaptığı konuşmada mezun olan öğrencileri tebrik ederek, fakülteleri hakkında bilgiler verdi.

Konuşmaların ardından tören, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı dönem birincisi Mehmet Paksoy’un mezuniyet kütüğüne plaket çakması ve mezun öğrencilere diplomalarının verilmesiyle son buldu.

31 Temmuz 2023 Pazartesi