Tek Ders Sınavı ile İlgili Önemli Duyuru

Mezun olabilmek için “Tek DERS” i kalıp (devamını almış olmak şartı ile) tek ders sınavına girecek öğrencilerimizin işlemleri ÖBİSİS üzerinden yapılacaktır. Öğrencilerimiz bütün notları açıklandıktan sonra ÖBİSİS üzerinden sınav tarihine en geç 3 (üç) gün kalana kadar “tek ders sınavına girmek istiyorum” butonunu işaretlemek sureti ile tek ders sınavına girebileceklerdir. Fakültemize tek derse girmek istiyorum talebi ile dilekçe verilmesine gerek yoktur. (Problem yaşayan öğrencilerimizin çözüm için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir.)

TEK DERS SINAV TARİHİ : 30 Haziran 2017 Cuma

SAAT       :10.00

YER        : ZİRAAT FAKÜLTESİ ARAŞTIRMA BİRİMİ

1 NOLU DERSLİK

NOT:

Erciyes Üniversitesi Uzaktan Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERUZEM) tarafından on line olarak verilmekte olan (Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ve Yabancı Dil) derslerinin Tek Ders Sınavları 30 Haziran 2017 tarihinde Erciyes Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma merkezi’nin (ERUZEM) belirleyeceği salonlarda yapılacaktır.