Pakistan Tarım Üniversitesinden Fakültemize Misafir

Zootekni Bölümümüzün misafiri olarak Fakültemizi ziyarette bulunan Pakistan Tarım Üniversitesi mensubu sayın Dr. Rifat Ullah KHAN tarafından 08.11.2017 tarihinde "Growth Promoters and Novel Feed Additives Improving Poultry Production and Health, Bioactive Principles and Beneficial Applications: The Trends and Advances" konulu bir konferans verilmiş ve program sonunda Dekanımız sayın Prof. Dr. Mehmet ARSLAN tarafından kendisine plaket takdim edilmiştir. Dr. Rifat Ullah KHAN: "Fakültemiz faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler aldığını, bu bağlamda Fakültemiz mensuplarına teşekkürlerini sunduğunu ve ülkemizden güzel anılarla ayrıldığını" belirtmiştir.

Programdan kesitleri içeren resim galerisine ulaşmak için tıklayınız.

Dr. Khan'ın sunum dosyasına ulaşmak için tıklayınız.

06 Kasım 2017