Orta Anadolunun En Büyük Arıcılık Buluşması Başladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından 14-19 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Arıcılık Buluşması” başladı.

Arıcılık Buluşması’na Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sibel Silici, Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Ulaş Çınar, Kayseri Üniversitesi Öğretim Üyesi Duran Özkök, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ethem Akyol ve Kayseri Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı İlhan Bozdağ gibi uzmanlar katılacak. Arıcılıkla alakalı olarak üreticiler ve tüketiciler tüm sorularına bu organizasyon kapsamında cevap bulabilecek.

Orta Anadolu’nun arıcılık konulu en büyük buluşması Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi’nde yapılacak. 5 gün sürecek buluşmada, arı yetiştiriciliği, bakım ve besleme, arı hastalıkları, seleksiyon ve uygun arı ırkı seçimi, bal arısı ıslahı, üretici ve tüketiciler açısından arı ürünleri gibi arılarla ilgili tüm konular ele alınacak.

Arıcılık Buluşması ile ilgili görsellere ulaşmak için tıklayınız.